ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

5+1 Λόγοι να συμμετέχεις στο φετινό 100% Hotel Show!

Με την Ξενοδοχειακή αγορά να δέχεται την μεγαλύτερη αλλαγή μέχρι τώρα, λόγω του COVID-19, το 100% Hotel Show παρουσιάζει τους 5+1 λόγους για τους οποίους ο Ξενοδόχος πρέπει να επισκεφτεί διαδικτυακά την έκθεση και συνομιλήσει Live με τις εταιρείες που συμμετέχουν, αλλά και να παρακολουθήσει τα online workshops και τις παρουσιάσεις σε σχέση με τα Trends του 2021.


Βλέποντας με μια πιο αισιόδοξη ματιά την επερχόμενη, season, όλοι ευελπιστούμε σε μια σημαντική αύξηση της τουριστικής κίνησης που θα αποτελέσει σημείο ανάκαμψης της Ξενοδοχειακής επιχειρηματικότητας, τόσο όσο αφορά την διάρκεια της season όσο και σε σχέση με τον αριθμό των αφίξεων. Με τον COVID-19 όμως να αποτελεί ένα ισχυρό ερέθισμα, που άλλαξε την καταναλωτική συμπεριφορά των ταξιδιωτών, και τα πρωτόκολλα λειτουργίας να έχουν πάρει την αυστηρότερη μορφή τους, η ενημέρωση και ο επαναπροσδιορισμός της Ξενοδοχειακής Λειτουργίας φαίνεται να είναι σημαντικότερος από ποτέ. 

Στο πλαίσιο αυτό, το 100% Hotel Show επανέρχεται με μία ανατρεπτική μορφή φέρνοντας και πάλι σε επικοινωνία τον Ξενοδόχο με τον Εκθέτη μέσω Κάμερας, μετατρέποντας την Online Έκδοση της έκθεσης σε έναν νέο τρόπο επικοινωνίας, που ήρθε για να γεφυρώσει το κενό των εκθέσεων.

Αρχικά να θυμηθούμε ότι η online έκθεση θα γίνει  23-27 Νοεμβρίου 2020, σε ειδικό online περιβάλλον, όπου δεκάδες εκπρόσωποι από εταιρείες θα είναι έτοιμοι για 4 ημέρες on camera, ενώ παράλληλα θα γίνονται Live Workshops αλλά και Ξενοδοχειακές Παρουσιάσεις.

Γιατί όμως είναι σημαντικό ο Ξενοδόχος να επισκεφτεί το 100% Hotel Show 2020:

  1. Θα μπορεί να συναντήσει πάνω από 200 εκθέτες μέσω κάμερας: Κατά την διάρκεια της έκθεσης, δεκάδες εκπρόσωποι από εταιρείες θα είναι έτοιμοι on camera να κάνουν άμεσα συνάντηση με τους Ξενοδόχους που το επιθυμούν. Οι εταιρείες θα μπορούν να παρουσιάσουν ζωντανά τις λύσεις τους, ενώ για πρώτη φορά ο Ξενοδόχος θα έχει την δυνατότητα να δείξει και αυτός τον χώρο του, βρίσκοντας ιδέες που ταιριάζουν καλύτερα με το κατάλυμά τους.
  2. Θα ενημερωθεί για Ξενοδοχειακές Λύσεις που προέκυψαν λόγω Πανδημίας: Πολλές εταιρείες έχουν λανσάρει νέα προϊόντα και υπηρεσίες έτσι ώστε να καλύψουν τις σύγχρονες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας. Το 100% Hotel Show έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό από αυτές, και μέσω των Online συναντήσεων, η κάθε εταιρεία θα μπορεί να παρουσιάσει one to one τις σχετικές λύσεις στα ξενοδοχεία, ανάλογα με τις ανάγκες τους.
  3. Θα παρακολουθήσει Workshops σχετικά με τα Trends του 2021: Τα φετινά Workshops επικεντρώνονται καθαρά στις τάσεις που θα διαμορφωθούν το 2021, φέρνοντας σημαντικά ονόματα του χώρου σε επαφή με τους ξενοδόχους που θα λάβουν δωρεάν συμβουλευτική έτσι ώστε να ενισχύσουν την θέση τους για το 2021. Όλα τα Online Workshops θα μεταδοθούν ζωντανά ενώ το κοινό θα μπορεί να συνομιλήσει με τον ομιλητή μετά το τέλος του κάθε session. 
  4. Θα εκπαιδευτεί πάνω στα Πρωτόκολλα Λειτουργίας λόγω COVID-19:  Εξειδικευμένοι εκπαιδευτές θα αναλάβουν να αναλύσουν και να εκπαιδεύσουν το κοινό του 100% Hotel Show στα πρωτόκολλα λειτουργίας λόγω COVID-19, σε καθημερινά Live Webinars, ενώ το κοινό θα μπορεί να αλληλεπιδρά ζωντανά με τον εκπαιδευτή καλύπτοντας τις προσωπικές του απορίες.
  5. Θα βρει νέες ιδέες στο κομμάτι του Ξενοδοχειακού Design: Οι εκπρόσωποι από τις εταιρείες Design που θα συμμετέχουν στην φετινή διοργάνωση, εκτός από την παρουσίαση νέων συλλογών, θα έχουν και έναν πιο συμβουλευτικό χαρακτήρα αφού θα μπορούν μέσω κάμερας να δουν και τους χώρους του κάθε ξενοδοχείο, προτείνοντας προσωποποιημένες ιδέες. Παράλληλα όμως με τα one to one meetings, οι 24 φιναλίστ των 100% Hotel Design Awards, θα παρουσιάσουν ζωντανά τα projects τους γεμίζοντας με έμπνευση του κοινό του 100% Hotel Show.
  6. Θα μπορεί να μάθει για νέα κανάλια πωλήσεων: Με τις one to one συναντήσεις να γίνονται σε απόλυτα προσωπικό επίπεδο, οι online εταιρείες που συμμετέχουν στον φετινό 100% Hotel Show, θα μπορούν με πιο προσωποποιημένο τρόπο να παρουσιάσουν νέες ιδέες ενώ θα μπορούν με share screen και δώσουν λύσεις πάνω στα online κανάλια του κάθε ξενοδοχείου, μετατρέποντας την online συνάντηση σε μια ουσιαστική πληροφόρηση για τα κανάλια πωλήσεων των Ξενοδοχείων που θα συμμετέχουν.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του, ο Ξενοδόχος θα μπορεί εύκολα να ανακαλύψει τις  εταιρείες που αλληλεπίδρασε ενώ στόχος της διοργάνωσης είναι να ακολουθήσει ένα ουσιαστικό follow up που θα αποφέρει ουσιώδη αποτελέσματα για την ανάπτυξη της Ξενοδοχειακής Αγοράς. Το Online Version του 100% Hotel Show αποτελεί άλλη μια καινοτόμο προσέγγιση του θεσμού, αξιοποιώντας την ψηφιακή κουλτούρα του κοινού του, έτσι ώστε να δημιουργηθούν πιο πρωτότυπα κανάλια επικοινωνίας με την αγορά.

Πώς θα λειτουργήσει:

  • Ο Ξενοδόχος θα επισκέπτεται το ειδικό περιβάλλον με τις Εταιρείες/Εκθέτες, έχοντας τη δυνατότητα να “φιλτράρει” ανά εταιρεία, section ή προϊόν.
  • Μέσα από το σύστημα, θα μπορεί να βλέπει ποιοι Εκπρόσωποι των Εταιρειών/Εκθετών είναι Ενεργοί και ποιοι είναι Μη Ενεργοί, σε πραγματικό χρόνο.
  • Αφού επιλέξει τους εκπροσώπους των Εταιρειών/Εκθετών που επιθυμεί, θα μπορεί να ξεκινήσει άμεσα την επικοινωνία μέσω Video Κλήσης.

Κατά τη διάρκεια της online επικοινωνίας, ο Ξενοδόχος θα μπορεί ακόμη και να δείχνει τους χώρους του ξενοδοχείου του μέσω κάμερας ή να κάνει share screen για απορίες σχετικά με τις online υπηρεσίες, προκειμένου να λάβει πιο προσωποποιημένες συμβουλές. Παράλληλα, αρκετοί Εκθέτες θα βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους των Εταιρειών τους, παρουσιάζοντας τις λύσεις τους για ξενοδοχεία και βίλες.

Το κοινό θα μπορεί είτε να μπαίνει στο ειδικό περιβάλλον του 100% Hotel Show κατά τις 4 ημέρες διεξαγωγής της Online Έκθεσης (23-27 Νοεμβρίου 2020), είτε να κάνει προεγγραφή νωρίτερα και να οργανώσει τα ραντεβού του με τις εταιρείες και τους εκπροσώπους τους.

​Ξενοδόχοι

Οι ξενοδόχοι αποτελούν τον βασικό πυρήνα επισκεπτών του 100% Hotel Show. Μεταξύ των καινοτόμων προτάσεων στον σχεδιαστικό, κατασκευαστικό και διακοσμητικό τομέα, οι επισκέπτες ξενοδόχοι έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν νέες προτάσεις που αφορούν τη διαδικτυακή ανάπτυξη του ξενοδοχείου, από το branding και τη στρατηγική εταιρική ταυτότητα μέχρι τις υπηρεσίες digitalization και web distribution. Σημαντικό κομμάτι της επίσκεψης αποτελεί το Networking Development μεταξύ των υπολοίπων επισκεπτών, αλλά και των ειδικών προσκεκλημένων όπως Travel Agents, Tour Operators και Media. Η συνολική δομή της έκθεσης είναι διαμορφωμένη ώστε να διανύσει τη διαδρομή ανάπτυξης του ξενοδοχειακού προϊόντος, αποδεικνύοντας την υψηλή εξειδίκευση του θεσμού στον ξενοδοχειακό τομέα.

Villa Owners

Οι πολυτελείς βίλες και τα luxury καταλύματα, αποτελούν πλέον ένα σημαντικό κομμάτι του Ελληνικού τουρισμού. Τόσο οι ιδιοκτήτες αυτόνομων κατοικιών όσο και οι ξενοδόχοι που έχουν στο συγκρότημά τους βίλες, αναζητούν αποτελεσματικούς τρόπους προώθησης και ανάπτυξης. 

Το 100% Hotel Show, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της αγοράς, επενδύει στην ανάπτυξη του κλάδου της βίλας και του πολυτελούς τουρισμού, δημιουργώντας μια σειρά από ενέργειες για την ενίσχυσή του, με στόχο να δώσει λύσεις για την ανάπτυξη αλλά και την πώληση των πολυτελών καταλυμάτων.

Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές, Κατασκευαστικές Εταιρείες

Οι επαγγελματίες του Αρχιτεκτονικής και του αρχιτεκτονικού φωτισμού, του Interior Design και της Διακόσμησης, αποτελούν ακόμα μια σημαντική κατηγορία επισκεπτών του 100% Hotel Show. Η βασική πηγή εσόδων στην Ελλάδα είναι ο τουρισμός και ο κατασκευαστικός χώρος επηρεάζεται άμεσα από αυτό. Οι επαγγελματίες του κατασκευαστικού χώρου θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν το φάσμα των υπηρεσιών τους σχετικά με τη δόμηση ξενοδοχείου, ενώ θα παρουσιαστεί μια σειρά από καινοτόμα υλικά και εφαρμογές, σχετική πάντα με το ξενοδοχειακό προϊόν. Επίσης, η προώθηση Networking μεταξύ επισκεπτών στις ειδικά διαμορφωμένες περιοχές θα δώσει την ευκαιρία στους επαγγελματίες του τουρισμού να έρθουν σε άμεση επαφή με τους επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου, με εξαιρετικές προοπτικές ανάπτυξης συνεργασιών.

Επενδυτές

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το 100% Hotel Show για ανερχόμενους επενδυτές που σκέφτονται να επεκταθούν στον χώρο του τουρισμού. Το 100% Hotel Show αποτελεί από τη βάση του ένα ιδιότυπο σεμινάριο ανάπτυξης ξενοδοχειακού προϊόντος, δίνοντας την ευκαιρία στους επενδυτές να ενημερωθούν για όλα τα στάδια ανάπτυξης αλλά και να εστιάσουν σε συγκριτικά πλεονεκτήματα, έτσι ώστε να μετατρέψουν την επένδυσή τους σε όσο το δυνατόν πιο επικερδή.

Νέοι Επαγγελματίες

To 100% Hotel Show φιλοδοξεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και νέων ιδεών για νέους επαγγελματίες αλλά και επενδυτές που θέλουν να αναπτυχθούν στον ξενοδοχειακό και τουριστικό τομέα. Όπως κάθε Premium Trade Show, το 100% Hotel Show θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην καινοτομία αλλά και στην υψηλή εξειδίκευση.

Οικονομικοί Σύμβουλοι

Το 100% Hotel Show έρχεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για ένα από τα σημαντικότερα επαγγέλματα της εποχής, τους συμβούλους επιχειρήσεων. Σε ένα περιβάλλον που προωθεί το Visitors Networking, το 100% Hotel Show έρχεται να δώσει ένα πλούσιο περιβάλλον πληροφοριών αλλά και ευκαιριών συνεργασίας για τους επισκέπτες συμβούλους επιχειρήσεων.

Tour Operators / Travel Agents

Σημαντικό κομμάτι του 100% Hotel Show αποτελεί η διαδικτυακή ανάπτυξη, τομέας ιδιαίτερα σημαντικός για τους Travel Agents & Tour Operators. Φιλοξενώντας μερικές από τις πλέον σημαντικές εταιρείες στο κομμάτι του Web Development, θα δοθεί έμφαση σε λύσεις για επαγγελματίες τουρισμού στο χώρο του Agency και του Operating. Οι Travel Agents & Tour Operators αποτελούν τιμώμενη κατηγορία επισκέπτη, στους οποίους δίνονται κατά την επίσκεψή τους στην έκθεση ειδικά εργαλεία και κανάλια ανάπτυξης επικοινωνίας με τους συμμετέχοντες ξενοδόχους, διαμορφώνοντας την καρδιά του Networking & Business Development χαρακτήρα του θεσμού.

Επαγγελματίες Γενικής Ειδικότητας

Ο κάθε επαγγελματίας είναι ευπρόσδεκτος να επισκεφτεί το 100% Hotel Show, καθώς η έκθεση συγκεντρώνει ένα μεγάλο φάσμα επιχειρήσεων, πάντοτε όμως σε συνάρτηση με τον ξενοδοχειακό κλάδο. Το 100% Hotel Show μπορεί να γίνει εύκολα το σημείο αναφοράς για κάθε είδους επαγγελματία που θέλει να κάνει έρευνα αγοράς πάνω στις νέες τάσεις και στην καινοτομία του ξενοδοχειακού design, καθώς η ειδική ενότητα Digital Square ανοίγει νέες προοπτικές συνεργασίας με εταιρείες που εξειδικεύονται στο ψηφιακό κομμάτι. Τέλος, το 100% Hotel Show, θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως μια άμεση λύση επικοινωνίας, καθώς δίνει πρόσβαση σε πολύ σημαντικές εταιρείες, με τις οποίες, τις πιο πολλές φορές, είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις απευθείας.

Media

Δημοσιογράφοι και Media από όλους τους κλάδους έχουν μια ξεχωριστή θέση στο 100% Hotel Show. Το 100% Hotel Show προσφέρει την κατάλληλη υποδομή και περιβάλλον μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο Media Corner, όπου οι επισκέπτες ξενοδόχοι και επαγγελματίες τουρισμού θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν τις πιθανότητες συνεργασίας με τους επισκέπτες από το χώρο των Media.

Σπουδαστές

Οι φοιτητές από όλους τους χώρους είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτοι στο 100% Hotel Show, καθώς αποτελούν το μέλλον της χώρας σε όλα τα επίπεδα. Ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, η νέα γενιά είναι αυτή που φέρνει την καινοτομία και - σε συνδυασμό με την πείρα των παλαιότερων - τις ουσιαστικές λύσεις στους επαγγελματικούς προβληματισμούς. Οι φοιτητές με πραγματικές ανησυχίες είναι ευπρόσδεκτοι να επεκτείνουν τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες αλλά και να ανακαλύψουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας στο 100% Hotel Show.

Suppliers

Οι Suppliers  είναι μια από τις πιο σημαντικές κατηγορίες επισκεπτών του 100% Hotel Show, που, με τη σωστή προώθηση του προϊόντος που προσφέρουν, θα μπορούσαν να κερδίσουν μακροχρόνιες και κερδοφόρες συνεργασίες, τόσο με ξενοδοχεία όσο και με εταιρείες design και αρχιτεκτονικής. Επιπλέον, το 100% Hotel Show, θα μπορούσε να γίνει σημείο έμπνευσης και καινοτομίας για τους προμηθευτές, καθώς και μια πολύ καλή πηγή πληροφοριών και κατανόησης των καινούριων τάσεων στον ξενοδοχειακό κλάδο, για μια πιο στοχευμένη και επιτυχημένη τεχνική marketing. Τέλος, μέσω της επίσκεψής τους στην έκθεση, οι Suppliers/Προμηθευτές θα μπορούσαν να αποφασίσουν αν αρμόζουν στη λογική του 100% Hotel Show, για μια πιθανή συμμετοχή τους στο μέλλον. 

ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Online Event! Έχετε λάβει επιβεβαιωτικό email με το σχετικό σύνδεσμο παρακολούθησης.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Online Event! Έχετε λάβει επιβεβαιωτικό email με το σχετικό σύνδεσμο παρακολούθησης.

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ Archetype

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για το Archetype! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του Archetype ακολουθώντας μας στα Social Media