ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

HOTELIER WORKSHOPS

100% Ξενοδοχειακά Online Workshops 

Δήλωσε Συμμετοχή και Παρακολούθησε Ζωντανά κορυφαίους ομιλητές on Camera

Η Online Edition του 100% Hotel Show αναμένεται να αποτελέσει το ανατρεπτικότερο digital event της Ξενοδοχειακής αγοράς, με δεκάδες εκθέτες να είναι έτοιμοι να μιλήσουν on camera με Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες που θα επισκεφθούν την online έκθεση 23-27 Νοεμβρίου, στο ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον. Από την έκθεση δεν θα μπορούσαν όμως να απουσιάζουν τα καθιερωμένα Workshops, με κορυφαίους ομιλητές να συμμετέχουν σε αυτά και εκατοντάδες επισκέπτες να λαμβάνουν πρόσβαση σε δωρεάν ξενοδοχειακή γνώση αλλά και σε πρακτικές ιδέες.

Τα φετινά Ξενοδοχειακά Online Workshops του 100% Hotel Show θα χωριστούν σε δύο ζώνες, δίνοντας έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στη διοργάνωση. Πιο συγκεκριμένα:

1. Κάθε ημέρα στις 10:00: H Webhotelier θα πραγματοποιεί ζωντανές εκπαιδεύσεις πάνω στα εργαλεία της, δίνοντας στους Ξενοδόχους έξυπνες ιδέες σχετικά με το booking engine τους.

 2. Κάθε ημέρα στις 14:00: Μια σειρά από επιλεγμένους ομιλητές θα αναλύσουν τα νέα trends στο Hotel Management αλλά και τις προβλέψεις για την season του 2021.

Εκτός από τα Ξενοδοχειακά Workshops, οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθούν τις παρουσιάσεις των shortlisted έργων των 100% Hotel Design Awards 2020, από τους ίδιους τους Designers ΕΔΩ.

ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Online Event! Έχετε λάβει επιβεβαιωτικό email με το σχετικό σύνδεσμο παρακολούθησης.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Online Event! Έχετε λάβει επιβεβαιωτικό email με το σχετικό σύνδεσμο παρακολούθησης.

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ Archetype

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για το Archetype! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του Archetype ακολουθώντας μας στα Social Media